page_banner

Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Teknologi karét Hebei Zebung co., Ltd.

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd didirikeun taun 2003 sareng tempatna di zona pangembangan Jing County, Propinsi Hebei, Cina.

Dina 2015

ZEBUNG ngimpor 4 sét garis produksi selang cairan industri VP Italia, ningkatkeun garis produksi selang minyak laut pikeun selang diaméter ageung.

Di 2017

ZEBUNG nambihan dua sét lini produksi pipa cairan industri, sareng langkung ti 20 sét tés sareng alat pamariksaan.

Dina 2018

ZEBUNG damel babarengan sareng Institute of Ocean Engineering of China University of Petroleum. Dina taun anu sami, numutkeun ka sarat ketat Déwan Nagara ngeunaan panangtayungan lingkungan, pangwangunan énggal pusat campuran éta ngagabung.

Dina taun 2020

Zebung parantos disatujuan sertipikat OCIMF-GMPHOM 2009 diverifikasi ku BV.

about us

about us

about us

Saatos langkung ti 17 taun pangembangan gancang, ZEBUNG meta salaku perusahaan pamimpin téknologi. Ibukota terdaftar ZEBUNG's naék janten 59 juta, staf langkung ti 150 karyawan, 10 tanaga panilitian ilmiah, 3 insinyur senior, langkung ti 120 sét alat produksi.

Produk utami ZEBUNG nyaéta: selang minyak laut ageung (minyak kapal selam / ngambang, minyak semi-ngambang / selang minyak dok / selang STS); selang pengerukan diaméter ageung (ngeruk ngambang / Selang pangiriman korék pondok); Selang karét industri - selang dahareun FDA / selang karét kimia UHMWPE / selang minyak hidrolik / selang treuk tank / selang sandblasting / selang beton / selang uap / selang minyak suluh sareng sajabana. Sadaya produk parantos kéngingkeun sertifikasi sistem kualitas internasional BV ISO9001: 2015. Ayeuna ZEBUNG parantos Disatujuan ku sertifikasi BV - OCIMF standar GMPHOM 2009 pikeun selang laut sareng sertifikasi FDA.

"Butik" mangrupikeun standar damel ZEBUNG, "Integritas" mangrupikeun landesan mérek ZEBUNG, "kelas hiji" mangrupikeun tujuan ZEBUNG, ZEBUNG teras-terasan taat kana "ngandelkeun téknologi canggih sareng bakat pikeun nyiptakeun perusahaan ku manajemén sareng jasa pisan." Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngamajukeun pamekaran industri selang sareng nyumbang sadaya kakuatan urang.

12Certificate of tubing under inch water

12Certificate of tubing under inch water