ZBSJ-1
ZBSJ-2
ZBSJ-3
ZBSJ-4
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping ka parusahaan urang

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2003 sareng tempatna di zona pangembangan Jing County, Propinsi Hebei, Cina. Dina 2015, ZEBUNG ngimpor 4 sét garis produksi selang cairan industri VP Italia, ningkatkeun produksi selang minyak laut garis pikeun selang diaméterna ageung. Saatos langkung ti 17 taun pangembangan gancang, ZEBUNG meta salaku perusahaan pamimpin téknologi. Ibukota terdaftar ZEBUNG's naék janten 59 juta, staf langkung ti 150 karyawan, 10 tanaga panilitian ilmiah, 3 insinyur senior, langkung ti 120 sét alat produksi.

produk urang

Sadaya produk parantos kéngingkeun sertifikasi sistem kualitas internasional BV ISO9001: 2015

produk pitur

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Pagawe

  • 0+

    Parabotna

  • 0Taun

    Pangalaman

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

  • Tim Téknis anu Kuat

    Puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu alus teuing!

  • Ngahaja Nyiptakeun

    Ngadopsi canggih ISO9001 2000 manajemén sistem manajemen kualitas internasional!

  • Kualitas Anu Saé

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng kontrol sacara ketat dina prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis!

Inpormasi panganyarna kami

ZEBUNG BARU OC 2020 Paméran
Panilitian sareng pamekaran mandiri ngeunaan pipa minyak sareng gas luar negeri pembuatan Hebei Zebung téknologi karét co., Ltd mangrupikeun profil tinggi dina Pameran & Pameran Cina Pesisir (shenzhen) 2019 Tanggal 20 sareng 21 Agustus, 19 Tiongkok (Shenzhen) Minyak Pesisir Internasional sareng Gas Decisi ...
Selang anyar DREDGING
Selang Dredge 1100mm Sareng Selang Dredge Ngambang Pikeun Yalong No.1. Yalong No.1, éta dilengkepan peralatan pengerukan anu paling canggih sareng sistem kendali pengerukan otomatis, ogé tiasa ngali batu keras sedeng, éta cocog pikeun proyek ageung, tiasa nganteurkeun liat, pasir anu padet
Selang DOCK BARU
Selang minyak laut 010 inci kalayan panjang 50m parantos dipasang lengkep dina proyék Pilipina Éta mangrupikeun pipa minyak laut 50 méter panjangna, dihasilkeun ku Zebang Company. Tanggung jawabna nyaéta ngangkut minyak atah tina tanker kana bak / depot di daratan. ...
tingali langkung