page_banner

Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • ZEBUNG BARU OC 2020 Paméran

    Panilitian sareng pamekaran mandiri ngeunaan pipa minyak sareng gas luar negeri pembuatan Hebei Zebung téknologi karét co., Ltd mangrupikeun profil tinggi dina Pameran & Pameran Cina Pesisir (shenzhen) 2019 Tanggal 20 sareng 21 Agustus, 19 Tiongkok (Shenzhen) Minyak Pesisir Internasional sareng Gas Decisi ...
    Maca deui
  • Selang anyar DREDGING

    Selang Dredge 1100mm Sareng Selang Dredge Ngambang Pikeun Yalong No.1. Yalong No.1, éta dilengkepan peralatan pengerukan anu paling canggih sareng sistem kendali pengerukan otomatis, ogé tiasa ngali batu keras sedeng, éta cocog pikeun proyek ageung, tiasa nganteurkeun liat, pasir anu padet
    Maca deui
  • Selang DOCK BARU

    Selang minyak laut 010 inci kalayan panjang 50m parantos dipasang lengkep dina proyék Pilipina Éta mangrupikeun pipa minyak laut 50 méter panjangna, dihasilkeun ku Zebang Company. Tanggung jawabna nyaéta ngangkut minyak atah tina tanker kana bak / depot di daratan. ...
    Maca deui