page_banner

Selang Dredge

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Floating Dredge Hose

    Selang Dredge Ngambang

    Selang ngeruk ngambang ZEBUNG Karét Ngaduk Selang mangrupikeun tujuan pikeun sarat khusus tina klien kami. Kami dina posisi ngawangun ukuran selang mimitian ti 100 mm ID dugi 2200 mm ID. Désainer kami bakal milih bahan anu paling pas tina rupa-rupa produk anu sayogi pikeun kami pikeun nyumponan sarat jasa sareng paménta anu dipénta ku palanggan kami nyaéta dina hal nganggo résistansi, tekanan tekanan, kakuatan tarik, kamampuan bending sareng parameter sanés. Sacara umum ZE ...
  • Discharge Dredge Hose

    Ngaleupaskeun Selang Dredge

    Selang pengerukan selang ZEBUNG Karét Ngeruk Selang tujuanana diwangun pikeun sarat khusus tina klien kami. Kami dina posisi ngawangun ukuran selang mimitian ti 100 mm ID dugi 2200 mm ID. Désainer kami bakal milih bahan anu paling pas tina rupa-rupa produk anu sayogi pikeun kami pikeun nyumponan sarat jasa sareng paménta anu dipénta ku palanggan kami nyaéta dina hal nganggo résistansi, tekanan tekanan, kakuatan tarik, kamampuan bending sareng parameter sanés. Sacara umum Z ...
  • Slurry Suction Hose

    Selang Hisap Slurry

    Selang nyeuseup selang Selang Karét Dredging ZEBUNG tujuanana diwangun pikeun sarat khusus tina klien kami. Kami dina posisi ngawangun ukuran selang mimitian ti 100 mm ID dugi 2200 mm ID. Désainer kami bakal milih bahan anu paling pas tina rupa-rupa produk anu sayogi pikeun kami pikeun nyumponan sarat jasa sareng paménta anu dipénta ku palanggan kami nyaéta dina hal nganggo résistansi, tekanan tekanan, kakuatan tarik, kamampuan bending sareng parameter sanés. Sacara umum ZEB ...