page_banner

Selang Karét Cairan Industrial

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Chemical Hose

    Selang Kimia

    Selang kimia kalayan harga pipah Konstruksi anu saé: Bodas, Lemes Ultra Tinggi Molékuler Beurat Poliétilén (UHMWPE), Penguat EPDM: Tali tékstil tarik tarik kalayan kawat baja hélik Penutup karét: EPDM tahan ka kimia, pelapukan sareng ozon, biru, héjo dibungkus atanapi bergelombang. Suhu damel anu saé: -40 ℃ ~ 120 ℃ (-72 ℉ dugi ka + 248 ℉). Faktor kaamanan: 3: 1. Selang aplikasi fléksibel selang kimia UHMWPE seueur dianggo dina nyeuseup sareng ngaleupaskeun asam kuat sareng alkali sareng sagala jinis cairan industri. Anu ma ...
  • Food Hose

    Selang Dahareun

    Selang karét tuang sareng Tabung Konstruksi Sertifikasi FDA: Bodas, mulus, NR, NBR atanapi EPDM kualitas karét Penguatan: Ngalangkungan lawon sintétik kakuatan tinggi sareng kawat héliks Penutup: lemes (bungkus dibungkus), karét sintétik, bodas, biru, héjo dibungkus atanapi bergelombang . Suhu: -32 ℃ dugi ka 80 ℃ (-90 ℉ dugi ka + 176 ℉) Aplikasi Selang bahan dahareun selang fléksibel seueur dianggo dina nyeuseup sareng ngaluarkeun jus, anggur, témpél tuangeun sareng minyak anu tiasa didahar sareng sajabana. Ciri-cirina: Karakteristik mail langkung fleksibel, sepuh -resi ...
  • Air Hose

    Selang hawa

    Selang Air bertulang Tekstil Kalayan Tekanan Tinggi Unggal selang diuji dina 1,5 kali tekanan damel, eusi karét tinggi tanpa karét didaur. Tube Konstruksi: karét sintétik NR & SBR, warna hideung. Nguatkeun: Tali tékstil tarik tarik atanapi untun benang. Panutup: karét sintétik NR & SBR, permukaan lemes atanapi dibungkus, hideung, konéng, beureum sayogi. Aplikasi Utamana dipaké pikeun nganteurkeun hawa, gas iners sareng cai dina pertambangan, konstruksi, rékayasa, damel kapal, produk baja ...
  • Water Hose

    Selang Cai

    Nguseup cai sareng selang debit Tube Konstruksi: Hideung, lemes, NR, sanyawa karét SBR. Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks. Panutup: Hideung, lemes, kesan lawon atanapi bergelombang, sanyawa karét SBR. Aplikasi Hos jenis ieu didesain kanggo nyeuseup sareng ngaleupaskeun cai, sareng cairan sanés korosif anu dianggo dina situs konstruksi sareng aplikasi industri tugas ringan. Selang debit cai tekanan tinggi anu pas pikeun kaayaan operasi anu tangguh, tangguh ...
  • Tank Truck Hose

    Selang Treuk Tank

    Selang tank nyeuseup minyak treuk Konstruksi Tube: Hideung, Lemes, NBR. Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks. Panutup: Hideung / beureum / héjo, permukaan dibungkus atanapi bergelombang, cuaca sareng ozon. tahan, karét sintétik. Faktor kaamanan: 3: 1. Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) dugi ka + 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi Kanggo nyeuseup sareng ngaleupaskeun produk minyak bumi, solar, béngsin, pelumas, bahan bakar. Éta tahan vakum, listrik anti statis, kalayan kawat tambaga. Selang Tangki Treuk Minyak dirancang pikeun tank tanke ...
  • Hydraulic Oil Hose

    Selang Oli Hidrolik

    Selang minyak hidrolik Tabung Konstruksi: Hideung, Lemes NBR + Penguatan SBR: Kawat tékstil tarik tarik kalayan kawat waja hélik. Panutup: Hideung / beureum / héjo, permukaan dibungkus atanapi bergelombang, cuaca sareng ozon. tahan, karét sintétik. Faktor kaamanan: 3: 1. Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) ka + 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi Seueur dianggo dina sistem hidrolik alat mékanis, pipa balik, kendaraan rékayasa, jsté, kadar hidrokarbon aromatik henteu langkung ti 20%. Karakteristik Cuaca sareng tahan tahan abrasi. Duanana sm ...
  • Sandblast Hose

    Selang Sandblast

    Selang sandblast tahan abrasi Super Tube: Hideung, mulus, karét sintétik NR Penguatan: Kalipatan lawon sintétik kakuatan Tinggi Panutup: Hideung, mulus (dibungkus), tahan karét sintétik tahan karat sintétis NR selang tahan abrasi témbok lemes anu dirancang pikeun pangiriman nembak waja, keusik , aplikasi peledakan manik Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Ciri: Selang Sandblast kami kanggo aplikasi sandblast umum. Éta dirarancang pikeun mindahkeun kecepatan luhur keusik, makéna baja, ...
  • Handling Material Hose

    Selang Bahan Penanganan

    Selang tahan bahan penanganan tahan pakai Tube: Hideung, mulus, NR + BR karét sintétik. Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi atanapi kabel tékstil tarik tinggi ku kawat waja héliks. Panutup: Hideung, lemes (dibungkus) atanapi bergelombang, karét sintétik tahan abrasi. Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi Tabung tahan abrasi sareng panutupna didamel kalayan bahan kualitas luhur. Dipaké dina mindahkeun bahan garing & bubur sareng idéal pikeun semén garing, jeruk nipis karikil sareng anu leueur anu sanés ...
  • Dry Cement Hose

    Selang Semén garing

    Tinggi nganggo tahan semén garing selang Konstruksi Tube: karét sintétik, tahan tahan sareng tahan dampak (NR + BR). Lapisan penguat: Tekstil tarik tarik karét Penutupan: NR + SBR Faktor kaamanan: 3: 1 Suhu damel: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉) Aplikasi: Tabung tahan abrasi sareng tutupna didamel nganggo bahan kualitas luhur. Dipaké dina mindahkeun bahan garing & bubur sareng idéal pikeun semén garing, jeruk nipis karikil sareng média abrasif anu sanés. Karakteristik Karét jero didamel tina ...
  • Rubber Lay Flat Hose

    Selang Datar Karét

    Tube Konstruksi: karét sintétik NR & SBR, warna hideung. Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi. Panutup: karét sintétik NR & SBR, permukaan lemes atanapi dibungkus, hideung, konéng, beureum sayogi. Suhu ngagawekeun: -20 ° C-80 ° C Kauntungan 1. Résistansi kana abrasi, korosi, panas sareng sepuh Ringan, tangguh, awét sareng panjang umur jasa. 2. Gulung nepi datar gampang dipindahkeun, dimeunangkeun sareng cekelan. 3. Umur jasa ringan, tangguh, awét sareng panjang. 4. Gampang manjangkeun panjangna langkung panjang sareng kopling selang ...
  • Steam And Hot Water Hose

    Selang Uap Sareng Cai Panas

    Selang uap sareng cai panas Tabung Konstruksi: Hideung, lemes, Résistansi kana suhu tinggi jenuh uap EPDM karét sintétik. Lapisan tulangan: Tali tekstil tarik tinggi Faktor kaamanan: 4: 1 Panutup: Hideung / bodas / biru / héjo, mulus (bungkus bungkus) karét EPDM sintétik. Suhu tinggi, pelapukan sareng tahan ozon. Suhu damel: -40 ℃ (-40 ℉) dugi ka + 150 ℃ (+ 302 ℉) Aplikasi: Selang uap sareng cai panas cocog pikeun seueur aplikasi dina industri mobil, alat pembersih, sistem pendingin, Coolin ...