page_banner

Selang Minyak Laut

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Mainline Floating Hose

    Selang Ngambang Mainline

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng ExtrudedAcrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes minyak. Karkas Tunggal Sareng Ganda Bangkai Ngapung Materia ...
  • Half Floating Hose With One End Reinforcement

    Selang Ngapung Satengah Kalayan Satu Penguatan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Ganda Bangku Ngapung ...
  • Tanker Rail Floating Hose

    Selang Ngapung Rail Tanker

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Bangkai Kembar Ganda ...
  • Tail Floating Hose

    Selang Ngambang Ekor

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Bangkai Kembar Ganda ...
  • Reducing Floating Hose

    Ngurangan Selang Ngambang

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Bahan Apung: Foam sél katutup. Ou ...
  • Mainline Submarine Hose

    Selang Kapal Selam Mainline

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Karét Butadiene Acrylontrile Extruded (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Panutup Luar Karkas Ganda: Hideung lemes, Karét Sintétik Tahan Abrasi, ...
  • Mainline Submarine Hose With Collars

    Selang Kapal Selam Mainline Sareng Kerah

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Panutup Kandang Ganda: Jaba hideung, Karét Sintétik Tahan Abrasi, O ...
  • Submarine Hose With One End Reinforcement

    Selang Kapal Selam Kalayan Satu Penguatan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Ganda Carcass Outer Cover: Gamelan hideung, Karét Sintétik Tahan Abrasi, ...
  • One End Reinforced Submarine Hose With Collars

    Selang Tukang Nguatkeun Submarine Selang Kalayan Kerah

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Ganda Carcass Outer Cover: Gamelan hideung, Karét Sintétik Tahan Abras ...
  • 50m Dock Oil Hose

    Selang Minyak Dock 50m

    Selang minyak darat / kargo Aplikasi selang minyak dok didesain pikeun umur palayanan maksimal dina produk minyak bumi sareng mindahkeun bahan bakar olahan dugi ka 300 tekanan jasa PSI. Desain selang dok ieu nguntungkeun dimana tekanan anu langkung luhur atanapi témbok anu langkung beurat pikeun abrasi dipikahoyong. Selang dok mangrupikeun tugas nyeuseup beurat sareng selang pelepasan anu dirancang pikeun mindahkeun antara tukang tongkang, bak gudang sareng kapal laut. Selang ieu ngahijikeun tabung anu dirumuskeun khusus pikeun nolak média ka 50-100% kontén aromatik ...
  • 11.8m Dock Oil Hose

    Selang Minyak 11.8m

    Selang dok / kargo minyak Dock Oil Transfer Selang Konstruksi: Tabung: Hideung, mulus, Karét sintétik Nitrile, cocog dugi ka 50% eusi aromatik. Penguatan: Kalikeun ban ban sintétik tugas beurat didukung ku kawat helix, kawat anti statis. Panutup: Hideung, bungkus bungkus, karét sintétik pikeun abrasi tinggi, ozon & résistansi cuaca. Suhu Idéal: -40 ℃ dugi ka + 100 ℃ (180 ℉) Faktor kaamanan: 5: 1 Dock Oil Transfer Selang Karakteristik: C / W built-in flensa kalayan hiji sisi tetep sareng hiji sisi swi ...