page_banner

Selang Minyak Kapal Selam

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Mainline Submarine Hose

    Selang Kapal Selam Mainline

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Karét Butadiene Acrylontrile Extruded (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Panutup Luar Karkas Ganda: Hideung lemes, Karét Sintétik Tahan Abrasi, ...
  • Mainline Submarine Hose With Collars

    Selang Kapal Selam Mainline Sareng Kerah

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Panutup Kandang Ganda: Jaba hideung, Karét Sintétik Tahan Abrasi, O ...
  • Submarine Hose With One End Reinforcement

    Selang Kapal Selam Kalayan Satu Penguatan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Ganda Carcass Outer Cover: Gamelan hideung, Karét Sintétik Tahan Abrasi, ...
  • One End Reinforced Submarine Hose With Collars

    Selang Tukang Nguatkeun Submarine Selang Kalayan Kerah

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Karkas Tunggal Sareng Ganda Carcass Outer Cover: Gamelan hideung, Karét Sintétik Tahan Abras ...