page_banner

Ngaleupaskeun Selang Dredge

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ngaleupaskeun Selang Dredge


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang korék selang
Selang Dredging Karét ZEBUNG aya tujuan pikeun sarat khusus tina klien kami. Kami dina posisi ngawangun ukuran selang mimitian ti 100 mm ID dugi 2200 mm ID. Désainer kami bakal milih bahan anu paling pas tina rupa-rupa produk anu sayogi pikeun kami pikeun nyumponan sarat jasa sareng paménta anu dipénta ku palanggan kami nyaéta dina hal nganggo résistansi, tekanan tekanan, kakuatan tarik, kamampuan bending sareng parameter sanés.
Sacara umum ZEBUNG Rubber Dredging Hoses diwangun ku lapisan jero anu tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat khusus médium anu diangkut. Lapisan indikator ngagem ogé tiasa dilaksanakeun dina lapisan selang anu ngangkut medium anu kasar.

Discharge Dredge HoseDischarge Dredge Hose

Aplikasi
1. Dipaké pikeun pipa leutak tina korék.
2. Seueur dianggo pikeun nguseup atanapi ngaleupaskeun leutak, cai, minyak, hawa, sareng Powered in Industrial, pertanian, pabrik, pertambangan sareng gedong jsb.

Bahan-bahanna
Tube: Karét sintétik NR / sintétik, umumna warna hideung
Penguatan: hiji atanapi tulangan lawon spiral multilayer, lapisan spiral kawat baja,
Panutup: Minyak, abrasi sareng karét sintétis dibungkus tahan cuaca.

Struktur
1. Kapal karét jero diwangun ku karét alam maké-karét sareng karét sintétik
2. Lapisan penguatan diwangun ku karét kakuatan tinggi anu dicelupkeun serat kimia sareng dikuatkeun ku kawat logam spiral.
3. Tutup karét diwangun ku karét alam sareng karét sintétik.
4. Beungeut selang bentukna bergelombang

Kinerja
1. Pipa selang karét dianggo ku tukang kapal pikeun silt / gravels conveyance.
2. Kisaran témbok pipa: tina 20mm dugi ka 50mm.
3. Suhu kerja anu cocog: tina -20 ° C dugi ka + 50 ° C.
4. tahan abrasi sareng bending – tahan.
5. Éta merenah pikeun dipasang, fleksibel pikeun dianggo sareng aman.
Ngaleupaskeun Selang Dredge Méja Spesifikasi Pipa

KTP Kasabaran WP BP PANJANG Kandel pipewall
mm mm palang palang m mm
300 + -2 4 ~ 12 36 1 ~ 3 34 ~ 37
450 + -2 4 ~ 12 36 1 ~ 3 35 ~ 37
560 + -3 4 ~ 12 36 2 ~ 3 40 ~ 45
600 + -3 4 ~ 12 36 2 ~ 3 40 ~ 45
700 + -3 8 ~ 15 45 2 ~ 3 40 ~ 45
800 + -4 12 ~ 25 55 2 ~ 3 50 ~ 52
900 + -4 15 ~ 25 75 2 ~ 3 55 ~ 58
1000 + -5 20 ~ 25 75 3 ~ 5 75
1100 + -5 25 ~ 30 80 3 ~ 5 90

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami