page_banner

Selang Ngambang Laut

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Mainline Floating Hose

    Selang Ngambang Mainline

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng ExtrudedAcrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes minyak. Karkas Tunggal Sareng Ganda Bangkai Ngapung Materia ...
  • Half Floating Hose With One End Reinforcement

    Selang Ngapung Satengah Kalayan Satu Penguatan

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Ganda Bangku Ngapung ...
  • Tanker Rail Floating Hose

    Selang Ngapung Rail Tanker

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Bangkai Kembar Ganda ...
  • Tail Floating Hose

    Selang Ngambang Ekor

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Karkas Tunggal Sareng Bangkai Kembar Ganda ...
  • Reducing Floating Hose

    Ngurangan Selang Ngambang

    Konstruksi & Bahan Main Carcass Main Lining / Inner Tube: Lemes, minyak sareng bahan bakar tahan Murni Mulus sareng Extruded Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR); Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku robekan kacilakaan atanapi karusakan deet tina linig utama; Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang. Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh. Bahan Apung: Foam sél katutup. Ou ...