page_banner

Selang Treuk Tank

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Treuk Tank


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang nyeuseup minyak treuk tank

Pangwangunan
Tube: Hideung, Lemes, NBR.
Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks.
Panutup: Hideung / beureum / héjo, permukaan dibungkus atanapi bergelombang, cuaca sareng ozon. tahan, karét sintétik.
Faktor kaamanan: 3: 1.
Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) ka + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Aplikasi
Pikeun nyeuseup sareng ngaleupaskeun produk minyak bumi, solar, béngsin, pelumas, bahan bakar. Éta tahan vakum, listrik anti-statis, kalayan kawat tambaga. Selang Tangki Treuk Minyak dirancang pikeun tank tank, tanker rel sareng di pabrik, operasi pemuatan minyak pikeun mindahkeun sareng mindahkeun béngsin, minyak, campuran étanol sareng produk basa minyak bumi sanésna nepi ka 50% eusi aromatik. Éta dirarancang pikeun tekanan, aliran gravitasi, atanapi layanan sedot pinuh. Tekanan damel mangrupikeun faktor anu penting nalika anjeun milih selang anu pas pikeun aplikasi khusus anjeun.

Ciri-cirina
Panutup cuaca sareng tahan abrasi.
Duanana panutup lemes sareng bergelombang aya, kalenturan anu saé.
Pikeun eusi aromatik dugi ka 50%

KTP

 OD

 WP

BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,69

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,86

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

45

150

10

450

30

190

1.23

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1,54

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,98

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2.61

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.16

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

5.08

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.34

200/130

61/40

203

8 ″

225

150

10

450

30

1100

12.71

100/130

30.5 / 40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami