page_banner

Selang Hisap Slurry

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Hisap Slurry


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang hisap bubur
Selang Dredging Karét ZEBUNG aya tujuan pikeun sarat khusus tina klien kami. Kami dina posisi ngawangun ukuran selang mimitian ti 100 mm ID dugi 2200 mm ID. Désainer kami bakal milih bahan anu paling pas tina rupa-rupa produk anu sayogi pikeun kami pikeun nyumponan sarat jasa sareng paménta anu dipénta ku palanggan kami nyaéta dina hal nganggo résistansi, tekanan tekanan, kakuatan tarik, kamampuan bending sareng parameter sanés.
Sacara umum ZEBUNG Rubber Dredging Hoses diwangun ku lapisan jero anu tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat khusus médium anu diangkut. Lapisan indikator ngagem ogé tiasa dilaksanakeun dina lapisan selang anu ngangkut medium anu kasar.

Slurry Suction Hose Slurry Suction Hose

Aplikasi
Selang héd waja dipaké dina garis pengerukan, cocog pikeun ngangkut barang anu seukeut, ageung sareng beurat sapertos karang, batu karang sareng batuan anu lapuk. Kalayan ngawangun-di tahan résistansi logam, lapisan jero gaduh kinerja anu hadé pikeun maké sareng tahan résiko.
Spésifikasi tiasa didesain ku kabutuhan pelanggan.

Fitur
Diaméter batin dugi ka 1300mm, sagala rupa panjang sareng rentang tekanan.
Kisaran témbok pipa: tina 15mm dugi ka 100mm.
Tahan abrasi sareng bending – tahan.
Éta merenah pikeun dipasang, fleksibel dianggo sareng aman.
Sudut damel: 0 ° dugi ka 45 °
suhu damel: -20 ° C dugi ka 50 ° C

Spésifikasi
Selang Diaméterna: 200mm-1100mm
Diaméter flange: 340mm-1550mm
PCD: 295mm-1410mm
Kandel flange: 25mm-65mm
Kandelna témbok batin: 12mm-45mm (tiasa disaluyukeun)
Liang dina flange: 8-36
Diaméter liang: 22-36mm

Misi urang
Kami narékahan pikeun janten perusahaan pangiriman cairan sareng kakuatan anu pangsaéna di dunya. Pikeun ngajantenkeun produk kami henteu ngan ukur ngungkulan standar industri; tapi ogé ngaleuwihan ekspektasi nungtut konsumén urang.

ukuran KTP WP panjangna
8 inci 200mm 15bar ~ 20bar 11.8m
10 inci 250mm 15bar ~ 20bar 11.8m
12 inci 300mm 15bar ~ 20bar 11.8m
16 inci 400mm 15bar ~ 20bar 11.8m
20 inci 500mm 15bar ~ 20bar 11.8m
24 inci 600mm 15bar ~ 20bar 11.8m
26 inci 650mm 15bar ~ 20bar 11.8m
30 inci 750mm 15bar ~ 20bar 11.8m
32 inci 800mm 15bar ~ 20bar 11.8m
34 inci 850mm 15bar ~ 20bar 11.8m
CATETAN: ID900mm & 1200mm, parameter sanés ku sarat anjeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami