page_banner

Selang Ngapung Satengah Kalayan Satu Penguatan

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Ngapung Satengah Kalayan Satu Penguatan


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

mainline marine oil hose

Pangwangunan & Bahan

Karkas Utama
Lapisan Utama / Tabung Batin: Lemes, minyak sareng tahan suluh Murni Mulus sareng diekstraksi Acrylontrile-Butadiene-Rubber (NBR);
Lapisan Kasalametan: pangwangunan khusus pikeun nyegah cacat atanapi karusakan anu disababkeun ku karusakan insiden atanapi deet tina lapisan utama;
Nguatkeun: Sababaraha Plies tina tali Tékstil Tarik Téstil. Hiji kawat Awak Baja hélik anu dipasang.
Panutup: Karét Sintétis Hideung Karét lemes sareng tahan suluh.
Bangkai Tunggal Sareng Bangkai Ganda
Bahan Apung: Foam sél katutup.

Panutup luar
Hideung lemes, Karét Sintétik Tahan Abrasi, Minyak, Cai Laut sareng Cahaya Matahari.
Jalur Jeruk Helical.
Alat-alat:
Sambungan tungtung diwangun nalika ngadamel. ASME B 16.5 Kelas 150lb atanapi 300lb Las Beuheung Datar Raray atanapi Raised Face pamundutna.
Tés:
Sadaya tés numutkeun GMPHOM 2009 sareng jéntré Palanggan.

Aplikasi
Selang minyak laut anu ngambang dirancang pikeun ngangkut minyak atah sareng produk minyak bumi cair antara muatan sareng ngabongkar kapal dina sistem mooring lepas pantai.

Application

Karakteristik
1. nyambungkeun fasilitas pembuangan FPSO
2. dipeunteun tekanan kerja: 21 bar
3. pangapungan cadangan minimum: 20% atanapi numutkeun sarat konsumén
4. katerusan listrik: listrik teras-terasan atanapi teu mayeng
5. sistem deteksi kabocoran: saatos gagalna bangkai primér, detéktor bakal ngaréaksikeun kabocoran pikeun ngingetan operator pikeun ngaleungitkeun selang anu rusak pikeun nyegah karugian ékonomi sareng polusi lingkungan.

kk

D. / mm Beurat dina hawa / KG OD / mm MBR / m
9.1m 10,7m 12.2m A B C D
150 (6 ") 428 478 528 340 220 340 410 0,9 (3 ')
200 (8 ") 556 623 690 400 270 400 480 1.2 (4 ')
250 (10 ") 840 941 1042 460 330 480 560 1,5 (5 ')
300 (12 ") 1021 1143 1265 520 390 570 650 1.8 (6 ')
400 (16 ") 1894 2164 2434 600 530 760 850 2.4 (8 ')
500 (20 ") 2450 2740 3030 760 630 880 960 3.0 (10 ')
600 (24 ") 3615 4000 4385 850 740 1050 1130 3.6 (12 ')

12 Inci sertipikat pipa ngambang

Floating tubing certificate


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami