page_banner

Selang Kimia

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Kimia


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang kimia kalayan harga anu saé

Pangwangunan
Tube: Bodas, Lemes Ultra Tinggi Molékuler Beurat Poliétilén (UHMWPE), EPDM
Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks
Karét panutup: EPDM tahan ka kimia, pelapukan sareng ozon, biru, héjo dibungkus atanapi bergelombang.
Suhu damel anu saé: -40 ℃ ~ 120 ℃ (-72 ℉ dugi ka + 248 ℉).
Faktor kaamanan: 3: 1.

Aplikasi
Selang kimia UHMWPE fléksibel seueur dianggo dina nyeuseup sareng ngaleupaskeun asam kuat sareng alkali sareng sagala jinis cairan industri. Karakteristik utamina langkung fleksibel, sepuh-résistansi abrasi-tahan, tahan minyak sareng tahan cai & ozon.
Nanganan 98% tina kimia / asam
Panas, hawa, panutup EPDM tahan abrasi.
Konstruksi pikeun 150psi, 250psi, 300psi tekanan kerja
Rincian bungkusan: Urang Tiasa Desain Paket Numutkeun Kahayang Palanggan.

KTP

OD

WP

 BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

45

1-3 / 4 ″

58

150

10

450

30

270

1,75

130

40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

57

2-1 / 4 ″

71

150

10

450

30

340

2.32

130

40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4,97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami