page_banner

Selang hawa

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang hawa


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tekstil bertulang Selang hawa Kalayan Tekanan Tinggi
Masing-masing selang diuji dina 1,5 kali tekanan damel, eusi karét tinggi tanpa karét didaur.

Pangwangunan
Tube: karét sintétik NR & SBR, warna hideung.
Nguatkeun: Tali tékstil tarik tarik atanapi untun benang.
Panutup: karét sintétik NR & SBR, permukaan lemes atanapi dibungkus, hideung, konéng, beureum sayogi.

Air Hose Air Hose

Aplikasi
Utamana dipaké pikeun nganteurkeun hawa, gas iners sareng cai dina pertambangan, konstruksi, rékayasa, damel kapal, produksi baja sareng sajabana
Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) dugi ka 80 ℃ (+ 176 ℉)

Ciri-cirina
Karét sintétik anti sepuh
Cuaca sareng tahan ozon
Résistansi abrasion alus teuing

Rékayasa sareng Desain

kami gaduh tim rékayasa sareng desain anu teras-terasan ngembangkeun solusi énggal pikeun nawiskeun para nasabah.
Youan Li
Kapala Perwira Ekslusif
Youan Li ngagabung sareng ZEBUNG salaku Chief Executive Officer dina Sep 2016 saatos nyéépkeun karirna di daérah karét, dimana anjeunna nyepeng kalungguhan kapamingpinan senior di sababaraha perusahaan industri milik nagara.

Misi urang
Kami narékahan pikeun janten perusahaan pangiriman cairan sareng kakuatan anu pangsaéna di dunya. Pikeun ngajantenkeun produk kami henteu ngan ukur ngungkulan standar industri; tapi ogé ngaleuwihan ekspektasi nungtut konsumén urang.

OEM & ODM dimungkinkeun

KTP

OD

WP

 BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

6

1/4 ″

14

300

20

900

60

60

0,18

328

100

8

5/16 ″

16

300

20

900

60

80

0,21

328

100

10

3/8 ″

18

300

20

900

60

100

0,25

328

100

13

1/2 ″

22

300

20

900

60

130

0,36

328

100

16

5/8 ″

26

300

20

900

60

160

0,48

328

100

19

3/4 ″

29

300

20

900

60

190

0,55

328

100

25

1 ″

36

300

20

900

60

250

0,78

328

100

32

1-1 / 4 ″

44

300

20

900

60

250

1.04

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

52

300

20

900

60

300

1.38

200/130

61/40

51

2 ″

65

300

20

900

60

400

1.78

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

300

20

900

60

500

2.25

200/130

61/40

76

3 ″

90

300

20

900

60

600

2.62

200/130

61/40

102

4 ″

119

300

20

900

60

800

4.14

200/130

61/40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami