page_banner

Selang Dahareun

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Dahareun


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang karét tuang sareng Sertifikasi FDA

Pangwangunan
Tube: Bodas, mulus, NR, NBR atanapi EPDM karét kualitas kadaharan
Penguatan: Kalikeun lawon sintétik kakuatan tinggi sareng kawat helix
Panutup: lemes (bungkus bungkus), karét sintétik, bodas, biru, héjo dibungkus atanapi bergelombang.
Suhu: -32 ℃ dugi ka 80 ℃ (-90 ℉ dugi ka + 176 ℉)

Food Hose

Aplikasi
Selang fléksibel tingkat kadaharan seueur dianggo dina nyeuseup sareng ngaleupaskeun jus, anggur, témpél tuangeun sareng minyak anu tiasa didahar sareng sajabana.
Ciri-ciri: Karakter mail langkung fleksibel, tahan-tahan abrasi-tahan, tahan minyak sareng tahan cai & ozon.

Misi urang
Kami narékahan pikeun janten perusahaan pangiriman cairan sareng kakuatan anu pangsaéna di dunya. Pikeun ngajantenkeun produk kami henteu ngan ukur ngungkulan standar industri; tapi ogé ngaleuwihan ekspektasi nungtut konsumén urang.
OEM & ODM dimungkinkeun

Téknik
1. Sadaya selang didamel di pabrik urang nyalira kalayan sistem manajemen kualitas anu didaptarkeun ISO 9001: 2008.
Selang 2.NBR Dahareun cocog pikeun digunakeun ku prosés dahareun anu diperyogikeun ku FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG parantos disahkeun sértipikat OCIMF-GMPHOM 2009 ku BV pikeun selang minyak ngambang tunggal sareng selang kapal selam.
4. Patén Pikeun Karét pipa komposit lemes tina ngalantarankeun LPG, LNG sareng pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatik manaskeun nyalira

Kontrol kualitas
Alat-alat Tés: Mooney Viscosity and Relaxation Tester; Kotak uji sepuh lampu UV;
 rohangan uji sepuh panas; Kamar Ozon Sepuh; Tés Abrasi.
Mesin Tés Tegangan Dinamis, Mesin Tés Béngkok.

KTP

 OD

WP

BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4,97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami