page_banner

Selang Oli Hidrolik

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Oli Hidrolik


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang minyak hidrolik

Pangwangunan
Tube: Hideung, Lancar NBR + SBR
Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks.
Panutup: Hideung / beureum / héjo, permukaan dibungkus atanapi bergelombang, cuaca sareng ozon. tahan, karét sintétik.
Faktor kaamanan: 3: 1.
Suhu: -20 ℃ (-4 ℉) ka + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Hydraulic Oil HoseHydraulic Oil Hose

Aplikasi
Seueur dianggo dina sistem hidrolik alat mékanis, pipa balik, kendaraan rékayasa, jst, kadar hidrokarbon aromatik henteu langkung ti 20%.

Ciri-cirina
Panutup cuaca sareng tahan abrasi.
Duanana panutup lemes sareng bergelombang aya, kalenturan anu saé.
Ieu mangrupikeun produk anu cocog pikeun nyeuseup sareng ngaleupaskeun minyak hidrolik. Dibandingkeun sareng selang bénsin solar, éta tiasa nyumponan kaayaan panggunaan bari ngirangan biaya

Téknik
1. Sadaya selang didamel di pabrik urang nyalira kalayan sistem manajemen kualitas anu didaptarkeun ISO 9001: 2008.
Selang 2.NBR Dahareun cocog pikeun digunakeun ku prosés dahareun anu diperyogikeun ku FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG parantos disahkeun sértipikat OCIMF-GMPHOM 2009 ku BV pikeun selang minyak ngambang tunggal sareng selang kapal selam.
4. Patén Pikeun Karét pipa komposit lemes tina ngalantarankeun LPG, LNG sareng pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatik manaskeun nyalira

Kontrol kualitas
Alat-alat Tés: Mooney Viscosity and Relaxation Tester; Kotak uji sepuh lampu UV;
 rohangan uji sepuh panas; Kamar Ozon Sepuh; Tés Abrasi.
Mesin Tés Tegangan Dinamis, Mesin Tés Béngkok.

KTP

OD

 WP

BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4,97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40

203

8 ″

224

150

10

450

30

1100

12.5

100/130

30.5 / 40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami