page_banner

Selang Cai

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Cai


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang cai sareng selang debit

Pangwangunan
Tube: Hideung, lemes, NR, sanyawa karét SBR.
Penguatan: Tali tekstil tarik tinggi ku kawat waja héliks.                       
Panutup: Hideung, lemes, kesan lawon atanapi bergelombang, sanyawa karét SBR.

Aplikasi
Selang jenis ieu didesain kanggo nyeuseup sareng ngaleupaskeun cai, sareng cairan sanés korosif anu dianggo dina situs konstruksi sareng aplikasi industri tugas ringan. Selang debit cai tekanan tinggi anu saé pikeun kaayaan operasi anu tangguh, tangguh
Suhu: -30 ℃ (-22 ℉) ka + 80 ℃ (+ 176 ℉)

Water Hose

Ciri-cirina
Weathering sareng tahan ozon.
Sanyawa panutup anti sepuh.
Beurat fléksibel tur enteng.

Misi urang
Kami narékahan pikeun janten perusahaan pangiriman cairan sareng kakuatan anu pangsaéna di dunya. Pikeun ngajantenkeun produk kami henteu ngan ukur ngungkulan standar industri; tapi ogé ngaleuwihan ekspektasi nungtut konsumén urang.
3. OEM & ODM dimungkinkeun

Téknik
1. Sadaya selang didamel di pabrik urang nyalira kalayan sistem manajemen kualitas anu didaptarkeun ISO 9001: 2008.
Selang 2.NBR Dahareun cocog pikeun digunakeun ku prosés dahareun anu diperyogikeun ku FDA.
3. Selang Laut ZEBUNG parantos disahkeun sértipikat OCIMF-GMPHOM 2009 ku BV pikeun selang minyak ngambang tunggal sareng selang kapal selam.
4. Patén Pikeun Karét pipa komposit lemes tina ngalantarankeun LPG, LNG sareng pelarut kimia korosif parah
5. Selang minyak antistatik manaskeun nyalira

KTP

OD

 WP

 BP

BR

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

psi

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

30

150

10

450

30

100

0,67

200/130

61/40

25

1 ″

36

150

10

450

30

150

0,84

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

44

150

10

450

30

190

1.2

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

51

150

10

450

30

220

1.5

200/130

61/40

51

2 ″

64

150

10

450

30

300

1,93

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

78

150

10

450

30

380

2,55

200/130

61/40

76

3 ″

90

150

10

450

30

450

3.08

200/130

61/40

102

4 ″

120

150

10

450

30

550

4,97

200/130

61/40

152

6 ″

171

150

10

450

30

750

8.17

200/130

61/40

203

8 ″

224

150

10

450

30

1100

12.5

100

30.5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami