page_banner

Selang Sandblast

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Selang Sandblast


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang sandblast tahan tahan abrasi
Tube: Hideung, lemes, karét sintétik NR
Nguatkeun: Kalikeun lawon sintétik kakuatan Tinggi
Panutup: Hideung, lemes (dibungkus), karét sintétik tahan abrasi

Sandblast Hose

Aplikasi
Selang tahan abrasi témbok lemes dirancang pikeun pangiriman nembak waja, keusik, aplikasi peledakan manik
Suhu: —20 ℃ (-4 ℉) ~ 80 ℃ (+ 176 ℉)
Ciri-ciri: Selang Sandblast kami kanggo aplikasi sandblast umum. Éta dirarancang pikeun mindahkeun kecepatan pasir, tembakan baja, sareng bahan abrasif anu sanés anu ditingali dina pangropéa gedong, restorasi, atanapi meresihan sareng ngarengsekeun bagian-bagian logam, batu, atanapi gelas.
Panutup tahan cuaca
Résistansi abrasion alus teuing
Nilai leungitna lecet: Acc DIN 53516 <= 60mm3

Misi urang
Kami narékahan pikeun janten perusahaan pangiriman cairan sareng kakuatan anu pangsaéna di dunya. Pikeun ngajantenkeun produk kami henteu ngan ukur ngungkulan standar industri; tapi ogé ngaleuwihan ekspektasi nungtut konsumén urang.

Kontrol kualitas
Alat-alat Tés: Mooney Viscosity and Relaxation Tester; Kotak uji sepuh lampu UV;
 rohangan uji sepuh panas; Kamar Ozon Sepuh; Tés Abrasi.
Mesin Tés Tegangan Dinamis, Mesin Tés Béngkok.
Laboratorium Homologasi sareng Tés: prototipe anu dikembangkeun ku tim rékayasa sareng desain ngalaman sababaraha tés sareng tés setrés di laboratorium urang sorangan.
Di laboratorium ieu kami ogé sacara periodik nguji sadaya produk anu didamel di dieu
Pabrikan sareng téknologi sorangan: sakali unggal produk énggal lulus sadaya tés sareng homologasi, ieu kajantenan pabrik pabrik urang dilengkepan ku téknologi generasi terakhir.

KTP

 OD

 WP

BP

Kandelna tabung

Beurat

Panjangna

mm

inci

mm

psi

palang

palang

mm

kg / m

ft

m

19

3/4 ″

32

170

12

36

4

0,66

200/130

61/40

25

1 ″

38

170

12

36

4

0,89

200/130

61/40

32

1-1 / 4 ″

48

170

12

36

5

1.29

200/130

61/40

38

1-1 / 2 ″

54

170

12

36

5

1,57

200/130

61/40

51

2 ″

68

170

12

36

5.5

2.39

200/130

61/40

64

2-1 / 2 ″

83

170

12

36

5.5

2.98

200/130

61/40

76

3 ″

99

170

12

36

5

4.3

200/130

61/40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami